OBAVIJEST O PRODUŽENJU ROKA ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U JAVNOM POZIVU MIKRO, MALIM I SREDNJIM PODUZEĆIMA IZ SEKTORA RIBARSTVA I AKVAKULTURE

INVESTINFISH_Javni poziv_AGRRA II. Prilog B III. Obrazac izjave prijavitelja IV. Skupna izjava prijavitelja V. Popis dokumentacije I. Prilog A

Produžen je rok za iskaz interesa za sudjelovanje u Javnom pozivu mikro, malim i srednjim poduzećima iz sektora ribarstva i akvakulture do ponedjeljka, 17. kolovoza 2020. godine.

U sklopu projekta “Boosting INVESTments inINnovation of SMEs along the entire FISHery and aquaculture value chain – INVESTINFISH” kojim se potiče jačanje konkurentnosti proizvodnog sustava sektora ribarstva i akvakulture, pozivaju se mikro, mala i srednja poduzeća Zadarske županije koja djeluju u sektoru ribarstva i akvakulture te su spremni povećati svoju inovacijsku sposobnost da dostave ispunjeni obrazac u skladu s JAVNIM POZIVOM.

Uvjeti za prijavu, tekst javnog poziva i obrazac za iskaz interesa dostupni su u prilogu, a za sve dodatne informacije molimo zainteresirane gospodarske uvjete da se jave na ana.zubcic@agrra.hr.