AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

Otvoreno slobodno mjesto na edukaciji „Osnove knjigovodstva i poslovanja OPG-a“

U sklopu projekta „AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ otvoreno je jedno slobodno mjesto na edukaciji „Osnove knjigovodstva i poslovanja OPG-a“. Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe s mjestom stanovanja na području gradova Benkovca i Obrovca, te općina Gračac, Novigrad, Pakoštane, Polača, Stankovci i Sv. Filip i Jakov koje su, s obzirom da je riječ o dopunskoj edukaciji, prethodno završile osposobljavanje za knjigovođu-računovođu o čemu dostavljaju uvjerenje.

Detaljnije

INVESTINFISH - Boosting INVESTments in INnovation of SMEs along the entire FISHery and aquaculture value chain

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta „INVESTINFISH“

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta "INVESTINFISH" održan je 27. veljače 2019. godine u Mestreu, Italija. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.

Detaljnije

„Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“

U Obrovcu radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“ 7. 3.2019., - prijavite se!

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Obrovcu će se održati radionica „Prepoznavanjem resursa i potreba zajednice u ruralnom području do osmišljavanja vlastitog posla“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u četvrtak 7. ožujka 2019. s početkom u 9:30 h u prostoru čitaonice Knjižnice i čitaonice Obrovac (zgrada Pučkog otvorenog učilišta Obrovac, Ulica Ivane Brlić Mažuranić 6, 23450 Obrovac).

Detaljnije

FINANCIRANJE PROJEKATA ZA POTICANJE RAZVOJA KOMUNALNOG GOSPODARSTVA I KOMUNALNOG STANDARDA

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini

Detaljnije

PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA LOKALNE ZAJEDNICE

Javni poziv za iskaz interesa

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, koje su u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (Narodne novine, broj 123/17) stekle status potpomognutog područja, na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u infrastrukturu, gospodarstvo te cjelokupan razvoj tih područja.

Detaljnije

APPRENTICESHIP HUBS IN AGRO-FOOD SECTOR

Održan prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“

Prvi projektni sastanak u sklopu projekta „Apprenticeship HUB“, održan je 12. i 13. veljače 2019. godine u Zadru. Domaćin sastanka bila je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije koja je ujedno i nositelj projekta.

Detaljnije

PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu

Prijave za verificirano osposobljavanje u permakulturi i urbanoj hortikulturi

U sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održati će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 45 nezaposlenih polaznica.

Detaljnije

Otvoren natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu!

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega četvrtu godinu zaredom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir.

Detaljnije

IMPROVNG CIVIC COMPETENCES OF ADULT LEARNERS THROUGH DIGITAL TOOLS - COUNT ME IN

Treći projektni sastanak u sklopu projekta Count Me In održan u Prištini, Kosovo

Treći transnacionalni sastanak u sklopu ERASMUS+ projekta ‘’Count Me In’’ održan je 29. i 30. siječnja 2019. godine u Prištini, Kosovo. Sastanku su prisustvovali predstavnici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a domaćin sastanka bio je projektni partner veleučilište Iliria.

Detaljnije

„Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u srijedu 6. i četvrtak 7. veljače, a održava se u općinskoj vijećnici Općine Pakoštane, Kraljice Jelene 78, 23211 Pakoštane. Edukacija počinje u 10 sati, a održava ju Neven Jurjević, dipl. ing., savjetnik za poljoprivredu i ruralni razvoj u Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Detaljnije