Dodijeljena sportska oprema u sklopu projekta SuDjeluj

INKLUZIJA I ZDRAV ŽIVOT OSOBA TREĆE DOBI KROZ SPORT

Korisnicima Doma za starije i nemoćne Sv. Ivan Pavao II u Biljanama Donjim dodijeljena je sportska oprema u sklopu projekta „SuDjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Društvo sportske rekreacije „Talent“ u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA i Hrvačkim klubom Zadar provodi projekt „SuDjeluj- poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Projekt je vrijedan 1.499.900,00 kn, a financirala ga je u potpunosti Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Cilj mu je razviti i unaprijediti socijalnu uslugu i sadržaje na području Grada Benkovca i potaknuti socijalnu uključenost za 70 djece i mladih do 29 godina i 50 osoba starijih od 54 godine.

Detaljnije

AGRICOOPVALUE

U sklopu projekta AgriCoopValue održan sedmi projektni online sastanak

14.01. održan je sedmi projektni sastanak u sklopu projekta AgriCoopValue, a putem digitalne platforme ZOOM.

Detaljnije

PROJEKT SKILLS+ 2.0

Nijemci podržali AGRRA-u: razmjena iskustava o pandemiji

Mala i srednja poduzeća su okosnica gospodarstva. Broj malih i srednjih poduzeća na području Zadarske županije iz godine u godine neprestano raste. Od ukupnog broja tvrtki koje posluju na području Zadarske županije, njih čak 99,8% su mala i srednja poduzeća. Zato je iznimno važno omogućiti poduzetnicima na ruralnom području jednake uvjete koje imaju poduzetnici na urbanom području kako bi nesmetano mogli rasti i razvijati se.

Detaljnije

Facol design

Agrrarizam na Anteni Zadar: Melani Jane Damjanić

O marami, modnom detalju koji krasi svaku damu, gospođu, točnije svaku gospođu koju u svom modom izričaju drži do sebe, razgovarali smo s Melani Jane Damjanić. Upravo je ona u svojoj glavi osmislila i krenula u dizajniranje marama, koje danas krase mnoge modne izričaje, kako u našem gradu tako i puno dalje.

Detaljnije

OUTDOOR SPORT IN NATURE FOR HEALTHY LIFESTYLES

2. Lokalni seminar u sklopu projekta SpIN

U sklopu projekta SpIN u Benkovcu 17.12.2021. održan 2.lokalni seminar koji je uključivao djelatnike iz turističkog sektora, javnog sektora te sportske organizacije. Na seminaru su prisustvovali predstavnici: TZ Novigrad, TZ Ravni kotari, TZ Jasenice, TZ Starigrad, TZ Posedarje i TZ Obrovac te Sportska zajednica Benkovac , Biciklistički klub Stankovci i Odbojkaški klub Benkovac kao predstavnici sportskih organizacija te Općina Stankovci.

Detaljnije

BOKUN URE KULTURE

Održana završna konferencija projekta Bokun ure kulture

U subotu 18. prosinca 2021. godine održana je završna konferencija projekta „Bokun ure kulture“

Detaljnije

AGRRA I "MOŽEMO ZAJEDNO"

Projektom „Možemo zajedno“ do kvalitetnijeg života u ruralnim područjima

Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“ Benkovac u partnerstvu s Udrugom invalida i osoba s poteškoćama u razvoju Zajedno i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA provodi projekt „Možemo zajedno - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ UP.04.2.1.11.0130.

Detaljnije

SuDjeluj- poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Potraga za vilenjacima u Benkovcu

Dana 18.12. 2021. u Benkovcu je održana 5. Javna kampanja manifestacija socijalne inkluzije kroz sport. Kampanja je jedna u nizu aktivnosti projekta „Sudjeluj – poticanje socijalne inkluzije kroz sport“. Peta kampanja pripremljena je u božićnom duhu. Projektni tim je pripremio potragu za sportskim vilenjacima.

Detaljnije

U ZADRU ODRŽANA KONFERENCIJA O "GREEN ECONOMY"

AGRRA domaćin konzorcija projekta burze CO2 u poljoprivredi

Hrvatski projektni konzorcij sastavljen od Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA, Dubrovačko-neretvanske županije i Javne ustanove Rera SD za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s talijanskom Regionalnom agencijom za prevenciju, okoliš i energiju Emilia Romagna (ARPEAE) provodi projekt Green Economy - GECO2 u sklopu programa INTERREG V-A CBC Italija-Hrvatska 2014. - 2020. u području Sigurnosti i otpornosti. Projekt se provodi od 01.01.2019. do 31.05.2022.

Detaljnije

PROJEKT CCI4TOURISM I AGRRA

Zbog pandemije vidljive promjene u turizmu – raste online i potražnja za dodatnim sadržajima

U sklopu projekta CCI4TOURISM održano je 10 predavanja i radionica namijenjenih dionicima iz kreativnih i kulturnih industrija u turizmu. Predavanja su obuhvaćala tematike digitalizacije, novih trendova u kulturnom i kreativnom sektoru i turizmu te osvrt na novonastale promjene uzrokovane pandemijom COVID-a 19 u svrhu unapređenja poslovanja i razvijanja novih vještina polaznika. Sudionici su na predavanjima aktivno sudjelovali, izražavali svoja mišljenja i stavove te razmjenjivali svoja iskustva u dosadašnjem radu.

Detaljnije