HORIZON 2020

Otvoreni natječaji u području Nanotehnologije, naprednih materijala, biotehnologije i napredne proizvodnje i prerade - HORIZON 2020

Otvorene su nove teme natječaja TRANSFORMING EUROPEAN INDUSTRY, INDUSTRIAL SUSTAINABILITY and FOUNDATIONS FOR TOMORROW’S INDUSTRY u području Nanotehnologije, Naprednih materijala, Biotehnologije, Napredne proizvodnje i prerade.

Detaljnije

AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

11 polaznica upisalo osposobljavanje za knjigovođu-računovođu

11 polaznica krenulo je u ponedjeljak 15. rujna 2018. na nastavu osposobljavanja za obavljanje poslova knjigovođa/tkinja - računovođa/tkinja. Osposobljavanje za polaznice je besplatno i održava se u prostorijama Srednje škole kneza Branimira u Benkovcu. Riječ je aktivnosti koja se provodi u sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području

Detaljnije

ERASMUS+

Radionice za pisanje projektnih prijava u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu

U svrhu pripreme potencijalnih prijavitelja za novi Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira regionalne radionice diljem Hrvatske kako bi pomogla potencijalnim prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga.

Detaljnije

Konferencija u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije

RURALNI TURIZAM - MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizira konferenciju "Ruralni turizam - mogućnosti financiranja” koja će se održati u četvrtak, 18. listopada 2018. godine u Zadru u VIP dvorani Sportskog centra Višnjik, s početkom u 11,00 sati.

Detaljnije

Projekt AlterNet

U Gračacu besplatna edukacija za Prijavu projekata na mjere u ruralnom razvoju

U sklopu projekta AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Gračacu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u petak 28. rujna i u ponedjeljak 1. listopada, a održava se u vijećnici Općine Gračac, Park sv. Jurja 1, 23440 Gračac.

Detaljnije

AGWNCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU

Diljem Europe 12. i 13. listopada obilježavaju se Dani Erasmusa („Erasmus Days“)

Diljem Europe i ove se godine obilježavaju Dani Erasmusa („Erasmus Days“) na kojima će građani sudjelovanjem u brojnim događajima u europskim gradovima imati priliku doznati više o rezultatima projekata programa Erasmus+ te se nadahnuti na vlastito sudjelovanje u ovom najvećem programu Europske unije namijenjenom obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu.

Detaljnije

Interreg-IPA CBC HR-BA-ME

Raspored informativnih radionica u sklopu Programa Interreg-IPA CBC HR-BA-ME

Detaljnije

europski socijalni fond

Obavijest o promjeni početka održavanja Informativne radionice u Benkovcu

Detaljnije

Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA - RAČUNOVOĐA/TKINJA

Besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova knjigovođa-računovođa, prijave u tijeku

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko Zadar“ i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, partneri u projektu AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području objavljuju Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA - RAČUNOVOĐA/TKINJA

Detaljnije

Program Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda u Zadarskoj županiji

Poziv školama za sudjelovanje u Školskoj shemi za školsku godinu 2018./2019.

Odlukom Župana Zadarske županije od dana 9. srpnja 2018. godine, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA je imenovana da u ime i za račun Zadarske županije kao osnivača i prijavitelja, vrši poslove pripreme i provođenja projekta Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda za školsku godinu 2018/2019.

Detaljnije