Objavljen Natječaj za tip operacije 4.4.1

Natječaj za tip operacije 4.4.1 Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša

Dana 09.10.2020.g. objavljen je Natječaj za tip operacije 4.4.1 Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša. Datum početka prijava je 09.11.2020.g., a završetak prijava 11.01.2021.g.

Detaljnije

Business Development and Innovation Croatia

Objavljen je natječaj "Business Development and Innovation Croatia"

Objavljen je natječaj "Business Development and Innovation Croatia", koji je dio financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora (EGP) i Norveškog financijskog mehanizma za razdoblje 2014.-2021., a provodi ga norveška državna agencija Innovation Norway

Detaljnije

Važno!

Podnošenje zahtjeva za novi autorizacijski ciklus za koću i plivaricu

Koristimo priliku obavijestiti vas kako su u „Narodnim novinama“ br. 107/2020 od 2. listopada objavljeni:

Detaljnije

Projekt SuDjeluj

Info radionica projekta SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport.

Dana 01.10.2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta SuDjeluj - poticanje socijalne inkluzije kroz sport. Cilj radionice je bio upoznati ciljnu skupinu projekta o radionicama/treninzima koje će se održavati kroz trajanje projekta, a prve su započele početkom 9-og mjeseca.

Detaljnije

VAŽNO - Plan oporavka EU (Next Generation)

Financiranje projekata u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Ministarstvo poljoprivrede prikuplja prijedloge projekata i programa za sufinanciranje u okviru EU sufinanciranih programa za poljoprivredu, ruralni razvoj i ribarstvo, uključujući Plan oporavka EU (Next Generation)

Detaljnije